الوپایا | مشاوره تخصصی کسب و کار

مشاوره حقوقی در کسب و کار

چرا کسب و کارها به مشاوره حقوقی نیاز دارند؟

مشاوره حقوقی

چالش های حقوقی در کسب و کار

با توجه به گسترش روزافزون علم و گستردگی اطلاعات پیرامون ما، کسب اطلاعات و یافتن تخصص در همه ی زمینه ها امری تقریبا محال بحساب می آید. به همین جهت نیاز افراد به متخصصین در حوزه های مختلف برای پیشبرد اهدافشان در مسیر زندگی شخصی، تحصیلی، شغلی و … بیش از پیش احساس می شود. مشاوره حقوقی با افراد مجرب خدمتی ست که در چنین مواقعی نیازهای مهم و بعضا حیاتی افراد را به سادگی برطرف مینماید.

باخیال راحت کسب و کار خود را شروع کنید

آغاز یک مسیر شغلی جدید ،قطعا بدون چالش نخواهد بود،شما تا حدی میتوانید این چالش هارا مدیریت کنید اما بعضی از چالش‌های حقوقی و قانونی در برخی موضوعات بدون آن که مشاور حقوقی در کنار شما باشد حل نخواهند شد.آنچه که خیال شما را در این مسیر آسوده و مسیر شما را هموارتر خواهد کرد،بهره گیری از دانش و تخصص یک مشاور حقوقی کسب و کار خواهد بود تا شما را از آنچه پیش رو دارید آگاه سازد،در این صورت مسائل حقوقی شما در روند خود انجام میگیرد و شما تنها انرژی خود را در تلاش برای گسترش و پیشبرد کسب و کارتان صرف خواهید کرد.

 مشاوران با در اختیار قرار دادن تخصص و تجربه خود در موضوعات مختلف راه رسیدن افراد به اهدافشان را در تمام مراحل زندگی هموارتر می کنند و با توجه به تغییرات مختلف ایجاد شده در سبک زندگی افراد، مشاوره های تخصصی متعددی وجود دارد، که یکی از انواع این مشاوره ها، مشاوره حقوقی کسب و کارها میباشد.

مشاوره حقوقی در زمینه ی  کسب و کار، شامل طیف گسترده ای از اطلاعات حقوقی پیرامون قوانین حاکم بر کسب و کارها و روابط ذینفعان آنها به شمار می‌رود .

مشاوره حقوقی

مشاور حقوقی کسب و کار کیست؟

کارشناس و یا مشاور حقوقی باید دانش و تخصص لازم در قوانین و اصول حقوقی داشته باشد،با رعایت عدل و انصاف توانایی تصمیم گیری سریع و درست و همچنین با قدرت برقراری ارتباط توانایی متقاعد کردن افراد و یا دفاع از حقوق شما و سازمانتان را داشته باشد.مشاور حقوقی،باید امین سازمان یا شرکت شما باشد.

وظیفه مشاور حقوقی چیست؟

مشاوره و انجام کلیه امور حقوقی سازمان یا شرکت شما، از جمله:

  • تهیه و تنظیم آیین نامه ها و دستورالعمل ها
  • انعقاد قراردادهای داخلی و خارجی
  • رسیدگی و پیگیری پرونده های حقوقی و دعاوی اداری و استخدامی
  • شرکت در جلسات دادرسی و دفاع از حق سازمان 
  • ارائه مشاوره حقوقی به کارکنان
درخواست مشاوره حقوقی
جهت درخواست مشاوره حقوقی ثبت نام کنید

آیا کسب و کارهای آنلاین نیاز به مشاور حقوقی دارند؟

برخلاف تصور بسیاری که استارتاپ ها و کسب و کارهای آنلاین نیازی به مجوزات و مشاوره حقوقی ندارند،  از مهم ترین پارامترهای ورود به دنیای کسب و کار دیجیتال و رقابت در آن، آگاهی به قوانین، مقررات و دستورالعمل‌های کسب و کارهای اینترنتی می‌باشد.

دریافت مجوزهای لازم برای شروع کسب و کارتان در اینترنت، اصلیترین مسئله ای است که باید به آن توجه داشته باشید.شما هر فعالیتی که در بستر اینترنت داشته باشید،مثل پروسه کسب‌وکارهای اینترنتی، فروشگاه‌های آنلاین و خرید اینترنتی و یا ارائه خدمات آنلاین ، بابت امنیت این حوزه نگران‌اند و این نگرانی موضوعی است که هم از جانب صاحبان کسب‌ و‌ کارها و هم از جانب مشتریان و خریداران احساس می‌شود.برای رفع این نگرانی از هر دوجانب،میبایست امنیت اطلاعات شخصی، اطلاعات مالی و جزئیات مربوط به کارت‌های پرداخت، حساب و… را ایجاد کرد.

مجوز های مورد نیاز برای شروع کسب و کار کدام اند؟

مجوز کسب و کار معمولا به دو قسمت تقسیم میشود:

مجوز های عام: نیاز به مدرک خاصی ندارد و هرشخص که قصد راه اندازی کسب و کاری دارد میتواند آن را تهیه کند. معمولا به دوسته، سنتی : برای فعالیت هایی مثل مغازه ها و بوتیک ها و … و مدرن: برای استارتاپ ها و فروشگاه های مجازی صادر میگردد، نماد اعتماد الکترونیکی، که از مرکز توسعه تجارت الکترونیک گرفته می شود.

مجوز های اختصاصی: مخصوص هر کسب و کار که باید از وزارت مربوط خود گرفته شوند و نیاز به تخصص دارد مثل پروانه وکالت، پروانه پزشکی، پروانه ای که برای کارشناسان دادگستری صادر می‌شود. 

کسب و کارهای اینترنتی در چه مواردی به مشاوره حقوقی نیاز دارند؟

ثبت شرکت و یا فروشگاه اینترنتی در چهارچوب قوانین و مقررات،تاثیر مثبتی در بهبود ارتباطات شرکا و مخاطبین خواهد داشت. اولین قدم ، عقد قرارداد ثبت شرکت است که میبایست  تابع قواعد خاصی باشد.

از جمله قوانینی که درخصوص راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی وضع شده اند میتوان به : قانون تجارت الکترونیک، قانون حمایت از حقوق مصرف کننده، قانون جرائم رایانه ای و… اشاره کرد.

اخذ دو مجوز برای جلب اطمینان مشتریان در وبسیات های فروشگاهی الزامی است.

1-مجوزهای عمومی یا نماد اعتماد:برای تمامی کسب و کارهای آنلاین عمومیت داشته و تمامی فروشگاه های اینترنتی ملزم به اخذ نماد اعتماد الکترونیکی میباشند.

2- مجوزهای عمومی یا همان نماد اعتماد: تاییدیه ای که به کسب و کارهای آنلاین داده میشود،به اصطلاح،پروانه اخذ کسب و کار های آنلاین

مرکز مشاوره ی کسب و کار و کارآفرینی پایا  در همین راستا با بهره گیری از مشاورین متخصص در حوزه قوانین، به شما در رفع موانع و دردسرهای حقوقی موجود در مسیر شغلیتان کمک کرده و با حل مشکلات پیش رو، پیشرفت شما را تضمین مینماید.

از مهمترین عواملی که مانع راه اندازی کسب و کار و یا پیشرفت شغلی صاحبان مشاغل می شود، ترس از روبرو شدن با چالش های حقوقی موجود در کسب و کار و مشکلات متعدد در این مسیر است.

مشاوره حقوقی کسب و کار، همانطور که از نامش پیداست با ارائه اطلاعات حقوقی،در این مسیر همراه شما وتمامی صاحبین کسب و کار خواهد بود تا شما را از تمامی چالش های پیش رو آگاه سازد و راه را برای شما هموارتر کند.

جهت دریافت نوبت و اطلاعات بیشتر

نحوه دریافت مشاوره راه اندازی کسب و کار

الوپایا، مرکز مشاوره کارآفرینی و مشاوره کسب و کار در اصفهان، این امکان را فراهم کرده که در هر شرایطی بتوانید از خدمات مشاوره بهره مند شوید. شما میتوانید با بخش مشاوره تماس بگیرید و مسئله خود را مطرح کنید، بسته به درخواست و نوع مشاوره برای شما نوبت تعیین میشود.

اگر امکان مشاوره حضوری را ندارید جای نگرانی نیست، الوپایا پلتفرم مشاوره آنلاین را فراهم کرده و میتوانید جلسات خود با کارشناسان را به صورت آنلاین برگزار کنید.

Open chat
با ما در ارتباط باشید